Do konca meseca se lahko na Rudarski tek prijavite po najnižji ceni, lahko pa sodelujete v nagradni igri in vam prijavnino častimo mi!

Na Rudarski tek, ki bo v nedeljo, 28. aprila, se je prijavilo že 27 pogumnih tekačic in tekačev – 20 jih bo odteklo desetko, sedem pa se jih je odločilo za zahtevnejšo dvajsetko. Ker smo veseli tako velikega števila prijav v tako kratkem času, vas bomo pocrkljali z nagradno igro, v kateri vam lahko pravilen odgovor prinese eno od petih lepih nagrad.

  1. nagrada: prijavnina na Rudarski tek (dolžina trase po izbiri)
  2. nagrada: topla vetrovka
  3. nagrada: odstranjevalec trde kože na stopalih
  4. nagrada: Chipolo (pripomoček za sledenje predmetov na daljavo)
  5. nagrada: prenosna polnilna postaja Powerbank


Nagradno vprašanje se glasi: Koliko zadovoljnih tekačic in tekačev se je skupno že podalo po trasi Rudarskega teka? Odgovor poiščite na spletni strani Rudarskega teka, kjer se lahko na tek tudi prijavite – do 30. januarja je prijavnina najnižja in znaša 15 evrov.
Nagradna igra bo trajala 14 dni, torej do torka, 5. februarja, do 12. ure.
Svoj odgovor nam pošljite na naš e-naslov info@savus.si in zraven pripišite še kontaktne podatke (ime, priimek, telefonska številka, naslov). Pravilnih odgovorov brez kontaktnih podatkov ne bomo upoštevali, ravno tako ne šteje zapis odgovora v komentar pod Facebook objavo.

Ravnanje z osebnimi podatki
Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni s pravili nagradne igre in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjajo in omogočijo izdajatelju Zavodu Savus, Mestni trg 5a, 1420 Trbovlje, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke za namen nagradne igre, objave imena in priimka ter kraja bivanja v spletnem časopisu Savus, po potrebi tudi v časopisu Savus ter na strani Savusa na družbenih omrežjih Facebook in Twitter. Izdajatelj bo na posredovane e-poštne naslove tedensko pošiljal elektronsko pošto z novicami iz Zasavja in okolice. Izdajatelj obdeluje posredovane osebne podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prenehanje uporabe in izbris osebnih podatkov lahko sodelujoči zahtevajo pisno ali elektronsko na naslov izdajatelja.