Rudarski tek se bliža in organizatorji bi vas radi pocrkljali z nagradno igro.

Izmed vseh, ki se boste na Rudarski tek prijavili do 8. aprila, bo organizator Rudarskega teka Zavod Savus enemu oz. eni povrnil štartnino.

Srečno dobitnico oziroma dobitnika povrnjene štartnine bo določil žreb. V poštev pridete tisti, ki se boste na tek prijavili do 8. aprila do 12. ure.

Pridružite se 319 zadovoljnim tekačicam in tekačem, ki so traso Rudarskega teka že pretekli, in 94, ki se bodo teka udeležili letos. Vsi udeleženci poleg startnine prejmejo tudi majico, vodo in vrečko z darili pokroviteljev. Po teku bo vsem na voljo topla malica.

Ravnanje z osebnimi podatki

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni s pravili nagradne igre in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjajo in omogočijo izdajatelju Zavodu Savus, Mestni trg 5a, 1420 Trbovlje, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke za namen nagradne igre, objave imena in priimka ter kraja bivanja v spletnem časopisu Savus, po potrebi tudi v časopisu Savus ter na strani Savusa na družbenih omrežjih Facebook in Twitter. Prenehanje uporabe in izbris osebnih podatkov lahko sodelujoči zahtevajo pisno ali elektronsko na naslov izdajatelja.